AQ9I8941

Her skal det snart feires jul

Det er siste innspurt i arbeidet med leilighetskomplekset ved Kvinas bredd. Målet er at beboerne kan flytte inn til jul.

Tekst og foto: Sveinung W. Jensen, Tellus Kommunikasjon

– Det skal vi klare. Det er bare å bestille juletre, sier Rune Martin Adolfsen.

Siden i sommer har han ledet prosjektet i Kvinesdal. 11 leiligheter er bygd over fire etasjer – den største på 220 kvadratmeter, den minste på 65 kvadratmeter. Byggherre er Rino Eiendom2, et lokalt selskap eid av Geir Johnny Svendsen og Trond Dugan.

– VI JOBBER NÅ med å ferdigstille leilighet for leilighet. Akkurat nå er det rundt 20 håndverkere fra ulike fag i sving her, men det har vært flere tidligere, forteller Adolfsen.

Hans jobb er å koordinere alt arbeidet. Og det er ikke bare enkelt når så mange mann fra ulike bedrifter skal jobbe på samme sted samtidig.

LISTA BYGG er hovedentreprenør, og har selv gjort alt av betong- og tømrerarbeid. Følgende aktører er leid inn til å ta hånd om resten: Flekkefjord Rør & Varme, Nils Kloster Rør, M. Janke Flis, malerfirmaet Brødrene Nygaard, Lister Ventilasjon, heisleverandøren Schindler, Strai Kjøkken, Lindland Maskin og Lyngdal Glassrekkverk.

– Vi jobbet intensivt med å komme á jour og har tålelig kontroll. Men det gjenstår fortsatt en del finsnekring. Jeg slapper ikke av før den siste feielisten er på plass, smiler Adolfsen.

DET ER ET imponerende bygg som har reist seg et steinkast fra Kvinabadet. Utsikten mot Liknes er upåklagelig, og standarden på bygget er gjennomgående høy. Spesielt er leilighetene i de to øverste etasjene eksklusive.

Toppleiligheten er bygd over hele fjerdeetasje, og har blant mye annet heis rett inn i stua, ekstra takhøyde i alle rom og bar og jacuzzi på terrassen.

– Her er også alle dører listefrie, som er nokså krevende å få til, sier Adolfsen. 

– Ikke noe for hobbysnekkere?

– Definitivt ikke.

Til alle som kunne tenke en leilighet i det nye komplekset, er det bare å beklage. Alle enhetene ble solgt før byggingen startet.