Om Lista Bygg

Lista Bygg er en totalentreprenør som tar små og store byggeoppdrag fra Mandal i øst til Flekkefjord i vest.

Bedriften ble etablert i 1995 og har i dag underkant av 25 ansatte. Den årlige omsetningen ligger stabilt på mellom 60 og 80 millioner kroner.

Lista Bygg leverer komplette bygg med eget personell. Vi tar alle typer oppdrag – fra enkle snekker- og forskalingsjobber til stålkonstruksjoner og omfattende betongarbeider. Vi utfører også betongsaging og kjerneboring for gulv, vegg og tak.

Listabygg besørger prosjektering, tegning samt nødvendige søknader. Slik sikrer vi at kundene får en mest mulig smertefri byggeprosess, hvor utforming av bygg skal være hovedfokus og papirarbeid underordnet. Vi benytter Archicad som tegneprogram med Rune Martin Adolfsen som operatør.

Kundene våre er bedrifter, privatpersoner og aktører i offentlig sektor. Spekteret av oppdrag er stort. De seneste årene har vi bygd alt fra skoler og barnehager til næringsbygg, leilighetsbygg og eneboliger. Vi har også levert betongarbeider til broer, trapper og kaianlegg.

Bedriften er familieeid, og drives av Jan Richard Johannessen. Bedriftens visjon er å være en fleksibel og kvalitetsfokusert samarbeidspartner for kundene, og en trygg og sikker arbeidsplass for de ansatte.

Lista Bygg er registrert i StartBANK, som er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge. Bedrifter registrert i StartBANK viser at de har alt i orden, og er en seriøs aktør.

For oss i Lista Bygg handle helse, miljø og sikkerhet om tillit og trygghet for våre ansatte og kunder. Vi har utarbeidet et eget  sikkerhetsdatablad for våre kjemiprodukter, som inneholder retningslinjer for forebygging av helseskader og ulykker ved bruk og håndtering av kjemikalier.

Vår redegjørelse for aktsomhetvurderinger knyttet til Åpenhetsloven kan leses her.

 

Kontakt oss:

Telefon: 38 39 37 40
Faks: 38 39 32 00
E-post: post@listabygg.no

Besøks- og postadresse:
Søndre Vei 114
4560 Vanse

Kontaktpersoner

AQ9I0232

Jan Richard Johannessen
Daglig leder
Mobil: 92 48 07 40

AQ9I6287

Rune Martin Adolfsen
rune.martin@listabygg.no
Mobil: 97 51 74 67